Wie is Houthandelnoord?

Houthandel-noord.nl is de afdeling losse verkoop van “hout & bouwmaterialen” en onderdeel van Houtbouw de Bruin. Al ruim 30 jaar hét adres in Friesland voor hout(bouw)- producten, volledig geïmpregneerde blokhutten, tuinhuizen, priëlen, veranda’s en overkappingen. Van kant- en klare bouwpakketten tot complexe maatwerkprojecten.

Assortiment Houthandelnoord

Naast het enorme assortiment in zéér scherp geprijsde lariks/douglas producten, onbehandeld, zwart of oud grijs geïmpregneerd en zwart geverfd/gespoten, kunt u bij Houthandel-noord.nl terecht voor houtsoorten zoals oa. grenen, douglas, lariks, vuren, hardhout, etc. Verder alle gangbare producten zoals tuin- en bouwhout, bouwmaterialen zoals cls/sls, plinten, plaatmaterialen, isolatie, ijzerwaren, betonpoeren, complete deuren en ramen, dakbedekking, etc. Ook ruime keuze in hekwerk en schuttingen in douglas en/of complete beton/douglas schuttingsystemen. Maar ook voor verf, beits en impregneervloeistof in vele kleuren zijn verkrijgbaar. Veelal direct uit voorraad leverbaar, of op bestelling snel geleverd!

Tevens heeft u naast het bovengenoemde, ook een ruime keuze in steigerhout, direct uit eigen voorraad leverbaar. Volledig in eigen fabriek geïmpregneerd en kunstmatig terug gedroogd tot min 18%. Ook is het mogelijk om de steigerplanken 4-zijdig te laten borstelen, waardoor schuren niet meer nodig is en de steigerplanken direct klaar zijn voor gebruik! Naast het standaard oud grijs steigerhout en oud grijs geborsteld steigerhout leveren wij ook geverfd steigerhout in diverse standaard kleuren zoals bijvoorbeeld grey wash of white wash! Andere gewenste kleuren behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Team Houthandelnoord

Team Houthandelnoord

Andre & Jan
de Bruin

Directeuren

Voor vragen over zakelijke in- en verkoop, maatwerk, facturering en administratie.

Team Houthandelnoord

Carmelo
Mormina

ICT & Verkoop

Voor vragen over de website, marketing, verkoop en geplaatste bestellingen.

Team Houthandelnoord

Richard
van Meekeren

Verkoop & Verzending

Voor vragen over producten, prijzen, bestellingen en verzending.

Team Houthandelnoord

Jack
Haveman

Verkoop & Verzending

Voor vragen over producten, prijzen, bestellingen en verzending.

Disclaimer

Houthandel-noord.nl (Kamer van Koophandel: 54618436), verleent u hierbij toegang tot www.houthandel-noord.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen maar behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Houthandel-noord.nl spant zich in om de inhoud van www.houthandel-noord.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Op fouten in de visuele weergaven, etc. kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan tevens op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Houthandel-noord.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op Houthandel-noord.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Houthandel-noord.nl. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website van Houthandel-noord.nl d.m.v. zg. reactie en/of beoordeling. Houthandel-noord.nl oefent hierop beperkte tot geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op Houthandel-noord.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Houthandel-noord.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Houthandel-noord.nl en haar licentiegevers en bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Houthandel-noord.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Terug naar de hoofdpagina