Verzendkosten

  • Vrachtvervoer > Nederland ( m.u.v. de Wadden of anders via boot/pont. )
    Onder € 1500,- | € 58 tot € 220 (op basis van afstand)      Orders boven € 1500,- | Franco – ( prijzen incl. btw. )
  • Vrachtvervoer > België
    Orders onder € 2500,- | € 175,-      Orders boven € 2500,- | Franco – ( prijzen incl. btw. )
  • PostNL pakket >
    Reguliere tarieven van PostNL op basis van gewicht.
Klik hier voor een berekening van de transportkosten naar uw afleveradres

Levering met vrachtwagen naar de Wadden of andere bestemming via boot of veerpont?
Bel met: 06-22510084 en vraag naar de mogelijkheden!

Levertijden

De gemiddelde levertijd van een bestelling binnen Nederland ligt tussen de 3 en 7 werkdagen.

Alle bestellingen welke door hun gewicht of afmeting alleen met een vrachtwagen verzonden kunnen worden, zullen door ons worden verzonden via één van de hiernaast getoonde transportbedrijven.

Uw bestelling zal dan door de transporteur bij ons worden afgehaald en worden ingepland voor verzending naar het door u opgegeven afleveradres. Zodra deze planning is gemaakt neemt het transportbedrijf telefonisch contact met u op om de geplande datum/tijd aan u door te geven.

Transport via een vrachtwagen is kostbaar en zal derhalve door het transportbedrijf om economische en milieutechnische redenen zoveel mogelijk worden gecombineerd met andere leveringen die aan dezelfde route liggen en/of dezelfde regionale eindbestemming hebben. Hierdoor is het voor u helaas dan ook niet mogelijk om zelf een dag of tijdstip uit te kunnen kiezen.

U kunt bij uw bestelling als “opmerking” wel eventueel een voorkeursdag vermelden, of aangeven welke dag(en) er bijvoorbeeld niet geleverd kan worden. Wij zullen dit dan aan de transporteur vermelden wanneer wij de leveringsopdracht doorgeven. De transporteur kan hier dan qua planning rekening mee kan houden.

NB. De vermelde levertijden zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar wordt het pakket neergelegd?

Alle leveringen d.m.v. vrachtvervoer worden bij het afleveradres aan de straatkant geleverd en dient toegankelijk te zijn voor een vrachtwagen. Het neerleggen op een oprit, achterzijde huis of andere afwijkende losplaats is alleen mogelijk in overleg met de transporteur ten tijde van het lossen.

Doorgaans dient er bij het lossen iemand aanwezig te zijn om voor de levering te tekenen. Mocht dit anders overeen gekomen zijn, dan dient u aan het transportbedrijf duidelijk kenbaar te maken waar de bestelling kan/mag worden gelost.

Onbestelbaar

Indien u op de afgesproken bezorgdatum bent verhinderd, dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven! Er zal dan met u een nieuwe leveringsafspraak ingepland worden.

Indien er op de afgesproken bezorgdatum, zonder voorafgaande melding van uw kant, NIET geleverd kan worden, omdat er bijvoorbeeld niemand thuis is, zal de bestelling retour worden genomen naar de distributielocatie van de transporteur. Uw bestelling zal dan opnieuw moeten worden ingepland voor levering waarbij de transportkosten opnieuw in rekening zullen worden gebracht. De nieuwe transportkosten dienen te zijn voldaan vóórafgaande het maken van een nieuwe leveringsafspraak.

Terug naar de hoofdpagina